Τρία χρόνια από τη δολοφονία Καραϊβάζ: Ένα έγκλημα που παραμένει ανεξιχνίαστο

Ήταν μεσημέρι της 9ης Απριλίου 2021 όταν ο δημοσιογράφος Γιώργος Καραϊβάζ επιστρέφοντας στο σπίτι του μετά την εργασία του δέχθηκε πυροβολισμούς από αγνώστους που του είχαν στήσει καρτέρι, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Τρία χρόνια μετά, το έγκλημα παραμένει επί της ουσίας ανεξιχνίαστο. Δεν έχει βρεθεί ακόμη ο ηθικός αυτουργός, ο εντολέας της δολοφονίας του γνωστού δημοσιογράφου, ενώ τα δύο άτομα που συνελήφθησαν πέρυσι  (εν μέσω προεκλογικής περιόδου) φερόμενα ως μέλη της ομάδας που τη διέπραξε, αντιμετωπίζουν ένα κατηγορητήριο που έχει πολλές πιθανότητες να καταρρεύσει στο δικαστήριο, καθώς ναι μεν υπάρχουν ενδείξεις για την  παρουσία τους στην περιοχή την ώρα του εγκλήματος, ωστόσο δεν φαίνεται να υπάρχουν επαρκείς αποδείξεις για τη συμμετοχή τους.

Οι Ρεπόρτερ Χωρίς Σύνορα έχουν ήδη επισημάνει στην ελληνική Κυβέρνηση ότι εάν η Ελληνική Αστυνομία δεν δύναται να διαλευκάνει την υπόθεση, ενδείκνυται να ζητηθεί η συνδρομή της Interpol για το σκοπό αυτό.

Παραθέτουμε το βίντεο – ρεπορτάζ που είχαμε δημοσιεύσει πέρυσι σχετικά με όσα γνώριζε ο Καραϊβάζ για την Greek Mafia αλλά και τις συνδέσεις της με την ΕΛ.ΑΣ.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*