Δημοσιογράφος κλήθηκε για ανωμοτί κατάθεση στην εισαγγελία Πειραιά για υποκίνηση… σε κατάληψη!

Ο δημοσιογράφος του news247 Νίκος Γιαννόπουλος κλήθηκε να δώσει ανωμοτί εξηγήσεις μετά από σχετική εισαγγελική παραγγελία που ερευνά αν συντρέχει λόγος για απαγγελία κατηγοριών περί ηθικής αυτουργίας σε… κατάληψη!

Στις 23 Σεπτεμβρίου του 2020, ο δημοσιογράφος δημοσίευσε ρεπορτάζ για μία κατάληψη στην Ιωνίδειο Σχολή του Πειραιά: «το ρεπορτάζ, βάσει του οποίου κληθήκαμε να δώσουμε εξηγήσεις, κάνει απλή παράθεση των ανακοινώσεων του συλλόγου γονέων του σχολείου χωρίς επιπλέον σχόλια παρά μόνο προφανέστατες επισημάνσεις. Έκτοτε, δημοσιεύσαμε τουλάχιστον άλλα πέντε ρεπορτάζ που αφορούν στην υπόθεση, χωρίς κανένα να διαψευστεί» γράφει ο Νίκος Γιαννόπουλος στο news247 .

“Σε κάθε περίπτωση, θέλοντας να επιδείξουμε πνεύμα συνεργασίας με τους θεσμούς (στην προκειμένη περίπτωση, την Εισαγγελία του Πειραιά), παρείχαμε γραπτές εξηγήσεις όπως ο νόμος προβλέπει. Η έρευνά μας για την εν λόγω υπόθεση θα συνεχιστεί, ενώ έχει ενημερωθεί αρμοδίως η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών”, αναφέρει ο ίδιος.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*