Έριξαν τον λογαριασμό του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου στο Twitter

«Αιφνιδίως και χωρίς καμία επίσημη και λεπτομερή εξήγηση, το Twitter προχώρησε σε αναστολή λειτουργίας του λογαριασμού του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου» αναφέρει η ιστοσελίδα ιδιοκτησίας του γνωστού δημοσιογράφου Μάκη Τριανταφυλλοπουλου, zougla.gr.

Η αναστολή ετέθη σε ισχύ αργά μετά το μεσημέρι της Παρασκευής 21 Ιανουαρίου και επισημαίνει η ιστοσελίδα ότι «το τελευταίο tweet του δημοσιογράφου έθετε το ρητορικό ερώτημα αν και κατά πόσον οι πολίτες είναι έτοιμοι να υποδεχθούν έναν νέο γύρο αποκαλύψεων. Συγκεκριμένα, στο τελευταίο μήνυμά του ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος έγραψε: «Είσαστε σε φόρμα να πάμε για δεύτερο γύρο ή κουραστήκατε;». Επρόκειτο, δηλαδή, για μια προαναγγελία ενός νέου κύματος δημοσιογραφικών πληροφοριών για τα θέματα, βεβαίως, που απασχολούν την κοινωνία τα τελευταία 24ωρα».

«Είναι πολιτικά απαράδεκτο, κοινωνικά επικίνδυνο και αποτελεί πλήγμα στην ελεύθερη διακίνηση πληροφορίας αυτή η επιλεκτική παρεμπόδιση του αναφαίρετου πολιτικού δικαιώματος της ελεύθερης έκφρασης. Το Twitter, όπως έχει συμβεί και με άλλα social media, υπακούει σε δικούς του νόμους και κανονισμούς, παρακάμπτοντας και παραβιάζοντας τις αρχές για τις οποίες υποτίθεται ότι δημιουργήθηκε. Δηλαδή την απρόσκοπτη, την ανεμπόδιστη και την ελεύθερη διακίνηση των πληροφορίων».

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*