Μάνος Παπαδόπουλος: Ισχυρίζεται ότι τον έδειραν 1/1 και ότι του πήραν το κινητό 13/1

Ο Μάνος Παπαδόπουλος, ένας από τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση  βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη την Πρωτοχρονιά, προχώρησε πριν λίγες ώρες σε κάποιες αναρτήσεις στο Instagram οι οποίες, ενδεχομένως, περισσότερο να περιπλέκουν την υπόθεση και να εγείρουν νέα ερωτήματα, παρά να την ξεκαθαρίζουν.

Ο ίδιος φέρεται να είχε κάνει στις 13/1 την ανάρτηση στο Instagram ζητώντας συγνώμη από την κοπέλα, που εκείνος είχε καλέσει σε πρωτοχρονιάτικο πάρτυ, για τα «ανεπανόρθωτα ψυχικά και σωματικά τραύματα» στα οποία εξετέθη επειδή «κατά τη διάρκεια της νύχτας η κατάσταση παρεκτράπηκε».

Η ανάρτηση αυτή είχε ως αποτέλεσμα να προκληθεί το Σάββατο 15/1 τεράστιος θόρυβος στα social media, όπου γέμισαν με posts τα οποία ανέφεραν τα ονόματα των εμπλεκομένων στην υπόθεση. Χαρακτηριστική ανάρτηση ήταν και αυτή της γνωστής δημοσιογράφου Έλενας Ακρίτα η οποία επικαλούμενη δημοσίευση του ακτιβιστή Ηλία Γκιώνη, ανέφερε ότι, εκτός από τον Μάνο Παπαδόπουλο, εμπλέκονται οι κληρονόμοι της Coca Cola Ελλάδος Βασίλης και Ευαγόρας Λεβέντης.

Ο πρώτος, μάλιστα, είχε συλληφθεί μετά την καταγγελία της κοπέλας στις 2/1, παραδέχτηκε –σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες- σεξουαλική πράξη με συναίνεση στη διαδικασία της ανάκρισης και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Η ανάρτηση του Μ. Παπαδόπουλου αν μη τι άλλο προβληματίζει, γιατί ισχυρίζεται ότι κάποιος άνθρωπος, τον οποίο έχει μηνύσει, μαζί με συνοδούς τον έδειραν την 1/1 και ότι του πήραν το κινητό 13/1.

Υποστηρίζει, δηλαδή, ότι την ανάρτηση για την «συγνώμη» στην κοπέλα δεν την έκανε αυτός διότι «σήμερα (σ.σ. αργά το βράδυ 15/1) κατάφερα να ανακτήσω την κυριότητα του προφίλ μου και άμεσα θέλω να προβώ στη διάψευση της δημοσίευσης που πραγματοποιήθηκε στις 13/1».

Από εδώ και πέρα, εγείρονται ερωτήματα όπως ποιοι, πότε και που τον έδειραν την 1/1, αν τον έδειραν ξανά όταν του πήραν το κινητό, αν σχετίζονται ή όχι οι αδερφοί Λεβέντη με το περιστατικό, αν υπήρχαν κάποιοι μάρτυρες μπροστά στον ξυλοδαρμό και την μεταγενέστερη αρπαγή του κινητού, αν η φωτογραφία που ανέβασε στο instagram με τα ματωμένα χείλη είναι από την ημέρα του ξυλοδαρμού ή της αρπαγής του κινητού κ.α. Επίσης, ενδιαφέρον παρουσιάζει αν συνδέεται τελικά η αρπαγή του κινητού με τον έλεγχο του προφιλ στο Instagram ή όχι.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*