Υπόθεση βιασμού: Coca Cola και Μενδώνη πήραν αποστάσεις από τους εμπλεκόμενους

Καθώς σφίγγει ο κλοιός για τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης την πρωτοχρονιά στη Θεσσαλονίκη, με τις πληροφορίες να λένε ότι οι τοξικολογικές εξετάσεις επιβεβαιώνουν τον ισχυρισμό της κοπέλας ότι την νάρκωσαν, η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη και η… Coca Cola έβγαλαν χθες ανακοινώσεις για την υπόθεση.

Οι πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας το Σαββατοκύριακο, ενέπλεκαν στην υπόθεση τους αδερφούς Λεβέντη που επί χρόνια η οικογένειά τους μαζί με την οικογένεια Δαυίδ ήλεγχαν την εταιρεία Coca Cola 3E.

Η εταιρεία ανακοίνωσε χθες ότι δεν έχει καμία σχέση μαζί τους:

«Σχετικά με πρόσφατες αναφορές σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τα αντίστοιχα δημοσιεύματα, θέλουμε να διευκρινίσουμε ότι δεν υπάρχει καμία απολύτως ιδιοκτησιακή, μετοχική ή διοικητική σχέση της εταιρείας μας με τα πρόσωπα που φέρονται να έχουν αναμειχθεί στην υπόθεση. Όλοι εμείς, στην Coca-Cola 3E, καταδικάζουμε απερίφραστα κάθε μορφή βίας».   

Damage control ή η αλήθεια: σε αυτή τη φάση κανείς δεν μπορεί να ξέρει, καθώς ένα fund με έδρα το Λουξεμβούργο είναι αυτό που ήθελαν οι πληροφορίες να ανήκει στις οικογένειες Λεβέντη – Δαυίδ και μέσω αυτού να έχουν το ποσοστό στην 3Ε. To fund με τη σειρά του ελέγχεται από off shore εταιρείες, οπότε είναι δύσκολος ο εντοπισμός της αλήθειας.

Πιο απλά ήταν τα πράγμα στην περίπτωση Μενδώνη, καθώς η υπουργός Πολιτισμού είχε φωτογραφηθεί μαζί τους και το ίδρυμά τους International Foundation For Greece επρόκειτο να χρηματοδοτήσει την ανέγερση νέου αρχαιολογικού μουσείου στη Δήλο. Το υπουργείο Πολιτισμού εξέδωσε ανακοίνωση χθες το απόγευμα στην οποία αναφέρει ότι η απόφαση για την χορηγία ανακαλείται.

Να θυμίσουμε ότι η Λίνα Μενδώνη διατηρούσε στενές σχέσεις και με τον σκηνοθέτη-ηθοποιό Δημήτρη Λιγνάδη που είναι προφυλακισμένος επίσης για υποθέσεις βιασμού.   

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*