Ακυρώθηκε ξανά η visa του Τζόκοβιτς – Το σήριαλ ίσως συνεχιστεί

Στην απόφαση να ακυρώσει τη visa του Νόβακ Τζόκοβιτς προχώρησε σήμερα το πρωί (ώρα Ελλάδος) ο υπουργός Μετανάστευσης της Αυστραλίας Άλεξ Χοκ.

Στο σύντομο σκεπτικό του ανέφερε ότι το γεγονός ότι δεν είναι εμβολιασμένος ο Σέρβος τενίστας, ίσως θέτει σε κίνδυνο άλλους. Για την ακρίβεια είπε «ήταν θέμα δημοσίου σύμφέροντος»

Το σήριαλ, που ξεκίνησε στις 5 Ιανουαρίου, για τη συμμετοχή ή όχι του Τζόκοβιτς στο αυστραλιανό Open ίσως συνεχιστεί, καθώς δικηγόροι που παρακολουθούν την υπόθεση λένε ότι της δήλωσης του υπουργού θα ακολουθήσει αναλυτικό έγγραφο που θα περιγράφει τι εννοεί ως δημόσιο συμφέρον και ότι ενδεχομένως να στραφούν κατά της απόφασης του υπουργού με προσφυγή στο ομοσπονδιακό δικαστήριο.

Όπως και να έχει, τα πράγματα πλέον έχουν αρχίσει και στενεύουν για τον Τζόκοβιτς, καθώς σε τρεις ημέρες ξεκινάει το Open, στο οποίο μάλιστα έχει κληρωθεί να παίξει με συμπατριώτη του τον πρώτο αγώνα, αφού οι διοργανωτές τον είχαν βάλει στην κληρωτίδα μετά την πρώτη δικαστική απόφαση που τον δικαίωνε.  

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*