Ένα χρόνο από το «γλέντι» Μητσοτάκη στην Ικαρία και οι «εποποιίες» συνεχίζονται…

Ήταν Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2021 όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε να τρώει, να πίνει και να… «συνωστίζεται» στον Εύδηλο της Ικαρίας, εν μέσω σκληρού lockdown για τους πολίτες, οι οποίοι εξοργίστηκαν βλέποντας τον ανέμελο πρωθυπουργό και τους συνδαιτυμόνες του να μην τηρούν τα μέτρα κατά της εξάπλωσης του κορωνοιού, που η ίδια η κυβέρνηση είχε επιβάλλει.

Οι πολίτες να πρέπει να στείλουν sms για τις μετακινήσεις τους, που εκείνο το Σάββατο επιτρεπόταν μέχρι τις 18.00, να μην μπορούν να μετακινηθούν από δήμο σε δήμο παρά μόνο για εργασία, να μην μπορούν να δουν συγγενείς και φίλους, να απαγορεύεται δια –ματατζίδικου- ροπάλου κάθε συγκέντρωση (σ.σ. θυμηθείτε τι είχε γίνει 17/11 και 6/12 του 2020) και να βρίσκονται κλεισμένοι σπίτι, την ώρα που ο πρωθυπουργός της χώρας να φαίνεται σε φωτογραφίες και βίντεο να μην τηρεί κανένα απολύτως μέτρο.

Ένα χρόνο αργότερα, μεγάλη μερίδα των πολιτών παρακολουθεί αποσβολωμένη τον κυνισμό και την πολιτική αλητεία της Νέας Δημοκρατίας:

*Χιλιάδες άνθρωποι να πεθαίνουν από τον κορωνοιό (ακόμη και εμβολιασμένοι), ενώ πολλοί από αυτούς θα είχαν σωθεί εάν είχε ενισχυθεί το ΕΣΥ, όπως επισημαίνουν πια και οι επιστήμονες

*Τον υπουργό Ανάπτυξης και αντιπρόεδρο της ΝΔ να «αθωώνεται» με ένα πόρισμα-σκάνδαλο της δικαιοσύνης, που ενώ εντοπίζει «αδιευκρίνιστα» ποσά και καταθέσεις εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ στους λογαριασμούς του Α. Γεωργιάδη, ο εισαγγελέας κάνει πως δεν… βλέπει

*Αντ’ αυτού διώκονται οι δημοσιογράφοι Κ. Βαξεβάνης και Γ. Παπαδάκου για… σκευωρία στο σκάνδαλο Novartis!

*Τον (μέχρι χθες) υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Σπήλιο Λιβανό να εμφανίζεται σε βίντεο με τον δήμαρχο Σπάρτης Πέτρο Δούκα και να χαρακτηρίζει «εποποιία» το πώς ο δεύτερος μοίραζε λεφτά στους πληγέντες από τις φωτιές στην Ηλεία το 2007 προκειμένου να κερδίσει η ΝΔ στις εκλογές.

*Το νέο υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Σπύρο Γεωργαντά να λέει σε βίντεο από κομματική εκδήλωση της ΝΔ ότι «οι τοπικές οργανώσεις πρέπει να υπενθυμίσουν πριν από τις εκλογές σε πρώην ψηφοφόρους της ΝΔ, το γεγονός ότι ωφελήθηκαν από τις κυβερνήσεις της, είτε με διορισμούς, είτε με συμβάσεις».

*Ένα επιτελικό κράτος να “πνίγεται” στα χιόνια και έναν υπόδικο Φουρθιώτη να δείχνει πόσο στενές σχέσεις είχε με υπουργούς και να εκβιάζει την κυβέρνηση

Και μέσα σε αυτόν τον καθημερινό ζόφο, οι πολίτες αυτού του τόπου καλούνται να επιβιώσουν εν μέσω ακρίβειας σε τρόφιμα και υπηρεσίες και αδιανόητης αύξησης στην τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος και των καυσίμων.

Δεν αντέχεται άλλο. Μητσοτάκη παραιτήσου!         

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*