Τον Απρίλιο τα νέα επεισόδια του “Better Call Saul”

Στις 18 Απριλίου αναμένεται να κάνει «πρεμιέρα» η έκτη και τελευταία σεζόν της τηλεοπτικής σειράς “Better Call Saul”, που δεν είναι άλλο από το πολύ επιτυχημένου spin off του “Breaking Bad”, με τις περιπέτειες του δικηγόρου Saul Goodman.

Τα γυρίσματα της τελευταίας σεζόν καθυστέρησαν πολύ να ολοκληρωθούν, αφενός λόγω της πανδημίας και αφετέρου λόγω καρδιακού προβλήματος του πρωταγωνιστή Bon Odenkirk.  

Να σημειώσουμε ότι η έκτη σεζόν έχει συνολικά 13 επεισόδια, χωρίζεται σε δύο μέρη (το πρώτο θα ξεκινήσει Απρίλιο και το δεύτερο τον Ιούλιο) και θα αφορά σε μεγάλο βαθμό την περίοδο μετά τη φυγή του Saul από την Αλμπουκέρκη και ενώ «κρύβεται» ως εργαζόμενος σε ταχυφαγείο…

Τέλος, το “Better Call Saul” αποκτά και αυτό το δικό του spin off υπό τη μορφή… animation και με την υπογραφή των δημιουργών του Rick and Morty. Ο τίτλος θα είναι Slippin’ Jimmy, όπως ήταν το παρατσούκλι του πρωταγωνιστή πολύ πριν γίνει ο γνωστός σε όλους Saul, όταν ήταν o νεαρός Jimmy McGill και έκανε μικροπαρανομίες. Η σειρά θα έχει έξι επεισόδια, με το καθένα να «αναφέρεται» σε κλασσικές κινηματογραφικές ταινίες, και αναμένεται να προβληθεί την άνοιξη.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*