Οι πρωταγωνιστές του Breaking Bad εμφανίζονται στον τελευταίο κύκλο του Better Call Saul

Μετά από έξι σεζόν αναμονής, το Better Call Saul επιβεβαίωσε επιτέλους τη στιγμή που περίμεναν οι θαυμαστές του spinoff του Breaking Bad: Την επιστροφή του Walter White και του Jesse Pinkman.

Είχε φημολογηθεί εδώ και καιρό ότι οι χαρακτήρες που υποδύονταν οι Bryan Cranston και Aaron Paul θα εμφανίζονταν τελικά κατά τη διάρκεια του Better Call Saul, μιας σειράς prequel.

Καθώς το Better Call Saul εισέρχεται στην τελευταία του σεζόν (σ.σ. από 18 Απριλίου διαθέσιμο και στο Netflix), η AMC αποκάλυψε την επιστροφή του δίδυμου που έφτιαχνε ΜΕΘ στο Breaking Bad, με ένα tweet το περασμένο Σάββατο.

«Επιστρέφουν», έγραψε βάζοντας μία φωτογραφία των «ηρώων» Pinkman and White.

Την επιστροφή των χαρακτήρων επιβεβαίωσε το Σάββατο και ο συνδημιουργός του Better Call Saul, Peter Gould.

«Δεν θέλω να χαλάσω τα πράγματα για το κοινό, αλλά θα πω ότι η πρώτη ερώτηση που είχαμε όταν ξεκινήσαμε το σόου ήταν: «Θα δούμε τον Walter και τον Jesse στην εκπομπή;» Αντί να αποφύγω, απλώς θα το κάνω… λέω ναι», είπε ο Gould μιλώντας σε ένα πάνελ.

«Το πώς, τις συνθήκες ή οτιδήποτε άλλο, θα πρέπει απλώς να το ανακαλύψετε μόνοι σας, αλλά πρέπει να πω ότι αυτό είναι ένα από τα πολλά πράγματα που πιστεύω ότι θα ανακαλύψετε αυτή τη σεζόν».

www.freedomofpress.gr

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*