Αστυνομικοί με όπλα και φωνές κατά της 12χρόνης από τον Κολωνό!

Το αδιανόητο περιστατικό έλαβε χώρα πριν λίγες μέρες όταν η 12χρονη από τον Κολωνό, την οποία εξέδιδε ο Ηλίας Μίχος, έπεσε θύμα απίστευτης αστυνομικής αυθαιρεσίας καθώς επέστρεφε στο σπίτι όπου διαμένει συνοδεία αστυνομικών με πολιτικά, μετά την ολοκλήρωση της πέμπτης της κατάθεσης.

Σύμφωνα με τη δικηγόρο της 12χρονης, Ασπασία Ταραχοπούλου, «όταν έφτασαν στην πόλη στην οποία ζουν, με το υπηρεσιακό όχημα της ασφάλειας, τους σταμάτησαν οι αστυνομικοί, με φακούς, όπλα, μάσκες και κουκούλες και φώναζαν στα παιδιά να κατέβουν αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να κλάψουν τα παιδιά. Έγινε ένας χαμός».

Η Επιτροπή Αλληλεγγύης στη 12χρονη και την οικογένειά της σε δελτίο τύπου που εξέδωσε σημειώνει: «Το περιστατικό που ανέφερε η δικηγόρος προκαλεί μείζονα ερωτηματικά για την εξέλιξη της υπόθεσης εμπορίας ανθρώπων και μαστροπείας στον Κολωνό και εύλογες υποψίες για τους πραγματικούς στόχους του εκδικητικού κράτους. Ποια κρατική υπηρεσία ασφάλειας έδωσε εντολή να γίνει έλεγχος στο αυτοκίνητο της ασφάλειας που μετέφερε την 12χρονη στον τόπο κατοικίας της, λίγες ώρες μετά τη νέα της ανάκριση στην οποία αναγνώρισε πάλι τα πρόσωπα των βιαστών της; Σε τι ακριβώς αποσκοπεί η τακτική του κράτους και της αστυνομίας να ανακρίνουν για πολλοστή φορά το 12χρονο κορίτσι βάζοντας την να αναγνωρίζει συνεχώς πρόσωπα βιαστών; Υπάρχει σχέδιο τρομοκράτησης του παιδιού που εκπορεύεται από την κρατική ασφάλεια; Αλλιώς, πως εξηγείται το σόου με τα όπλα να σημαδεύουν τη 12χρονη, τον αδελφό της και τους …αστυνομικούς που τη μετέφεραν;».

Να επισημάνουμε ότι αυτό το περιστατικό έρχεται να προστεθεί στην καταγγελία κατά της υφυπουργού Εργασίας Δόμνας Μιχαηλίδου, η οποία από το βήμα της Βουλής έδωσε στοιχεία για το σε ποιο σχολείο πηγαίνει η 12χρονη και ο μικρός αδερφός της, πληροφορία που μπορεί να βάλει σε κίνδυνο τα παιδιά.

www.freedomofpress.gr

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*