«Απασφάλισε» και εκβιάζει το Μαξίμου ο Φουρθιώτης

Η συμπεριφορά του τηλεπαρουσιαστή Μένιου Φουρθιώτη να δίνει στη δημοσιότητα σειρά τηλεφωνικών επαφών που είχε με τον υπουργό Επικρατείας Γ. Γεραπετρίτη, η οποία από την αντιπολίτευση χαρακτηρίστηκε ως εκβιασμός προς το Μαξίμου, είναι συμπεριφορά ενός ανθρώπου που προφανώς κάτι του είχαν υποσχεθεί και δεν του το έχουν δώσει.

Όλα ξεκίνησαν χθες το απόγευμα όταν ο υπόδικος τηλεπαρουσιαστής δημοσίευσε μία λίστα τηλεφωνικών επαφών που είχε με τον υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη γράφοντας «κύριε Τσίπρα περιμένω μία πρόσκλησή σας για να σας απαντήσω ποιος και με ποιόν γνωρίζεται».

Ο Μένιος Φουρθιώτης παρουσίασε και ένα γραπτό μήνυμα που του είχε στείλει ο Γιώργος Γεραπετρίτης για να τον ευχαριστήσει μετά από προβολή ρεπορταζ που αφορούσε τον ίδιο.   

Ο Γεραπετρίτης απάντησε πως δεν έχει δει και δεν γνωρίζει εξ όψεως τον Φουρθιώτη και ότι είχε απαντήσει στις –τηλεφωνικές- οχλήσεις του «όταν ο ίδιος επικαλείτο απειλές κατά της ζωής του».

Ο ΣΥΡΙΖΑ με τη σειρά του ανέφερε ότι είναι διασυρμός να σε εκβιάζει ένας υπόδικος και ζήτησε από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να πει ποια είναι η σχέση του με το Μαξίμου: «ο άνθρωπος που εισέβαλε σε γραφείο υπουργού με μπράβους και “υψηλή” προστασία, που φυλάσσονταν από 14 αστυνομικούς με απόφαση της κυβέρνησης, που έστησε “πάρτι” με δημόσιο χρήμα μέσω του προγράμματος ΣΥΝεργασία, συνεχίζει να διασύρει τον κ. Μητσοτάκη και τους επιτελείς του. Αντί ανόητων δικαιολογιών σαν αυτές του κ. Γεραπετρίτη ότι δήθεν επικοινωνούσε μαζί του γιατί απειλούνταν η ζωή του, λες και το Μαξίμου είναι η Άμεση Δράση, ο κ. Μητσοτάκης οφείλει εδώ και τώρα να δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις. Να πει και να αποκαλύψει ο ίδιος την αλήθεια για τη σχέση του Μαξίμου με τον υπόδικο παρουσιαστή».

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*