«Ερντογανοποίηση»: Φιέστα Μητσοτάκη με Rafale, στην ανακρίτρια ο Βαξεβάνης

Σήμερα στις 13.00 αναμένεται να καταθέσει στην ανακρίτρια  ο δημοσιογράφος – εκδότης Κώστας Βαξεβάνης ως… κατηγορούμενος για τις αποκαλύψεις που έκανε σχετικά με την υπόθεση Novartis.

Σχεδόν την ίδια ώρα ο πρωθυπουργός της χώρας Κυριάκος Μητσοτάκης στήνει φιέστα με τα έξι πρώτα Rafale που παραλαμβάνει η Ελλάδα,  τα οποία 12.00 με 12.30 αναμένεται να πετάξουν πάνω από την Ακρόπολη και να προσγειωθούν στην Τανάγρα.

Ο Κ. Μητσοτάκης, ο οποίος χθες σε ανάρτησή του στα social media έβαλε το σήμα της Νέας Δημοκρατίας κάτω από το σχόλιο “Rafale έρχονται”, αναμένεται να βγάλει και λόγο στη φιέστα της Τανάγρας παρουσία του υπουργού Άμυνας, των αρχηγών ΓΕΑ και ΓΕΕΘΑ κ.α.

Την ώρα που το Ευρωπαικό Κέντρο Ελευθερίας του Τύπου, που θεωρείται το κορυφαίο παρατηρητήριο για τα ΜΜΕ στην Ευρώπη όπως γράφει στο πρωτοσέλιδό της σήμερα η Εφημερίδα των Συντακτών, καθώς και οι Δημοσιογράφοι Χωρίς Σύνορα, παρεμβαίνουν για το θέμα των διώξεων κατά των δημοσιογράφων που έκαναν αποκαλύψεις για ένα σκάνδαλο (Novartis) στο οποίο υπουργοί φέρονται να χρηματίστηκαν, ο Κυριάκος Μητσοτάκης «γιορτάζει» τη μαύρη μέρα για την ελευθερία του Τύπου στην Ελλάδα με τα Rafale, ως άλλος μεγαλομανής Ερντογάν.    

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*