Η «Μαρίνα» είχε κατηγορηθεί το 2013 για σωματεμπορία και βιασμούς ανήλικης σε οίκους ανοχής που εκμεταλλευόταν

«Γνωστή εδώ και δεκαετίες» λέει τώρα η Ελληνική Αστυνομία για την κατηγορούμενη της Greek Police Mafia, που στις υποθέσεις του Κολωνού και της Ηλιούπολης έκανε ότι δεν ήξερε

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την 71χρονη σήμερα «Μαρίνα», η οποία προφυλακίστηκε την προηγούμενη εβδομάδα μετά τις συλλήψεις μελών δύο κυκλωμάτων trafficking που συνδέονταν μεταξύ τους.

Η «Μαρίνα», όπως είναι το ψευδώνυμό της, ήταν κατηγορούμενη ως εισπράκτορας στη δίκη της Greek Police Mafia. Το όνομά της συνδέθηκε με την υπόθεση του Κολωνού ως «αφανούς» ιδιοκτήτριας του οίκου ανοχής όπου ο Ηλίας Μίχος εξέδιδε το 12χρονο κορίτσι και με την υπόθεση της Ηλιούπολης καθώς ήταν στο όνομά της η ιστοσελίδα kinghustlers μέσω της οποίας ο αστυνόμος Μπουγιούκος έκλεινε ραντεβού στη 19χρονή – θύμα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη δικογραφία για τα δύο κυκλώματα trafficking που εξαρθρώθηκαν στις 30 Ιουνίου, η Αστυνομία αναφέρει ότι η «Μαρίνα» είχε κατηγορηθεί τον Ιανουάριο του 2013 για σωματεμπορία και βιασμούς ανήλικης ημεδαπής σε πέντε διαφορετικούς οίκους ανοχής που εκμεταλλευόταν στις οδούς Φυλής, Ιάσωνος και Φωκαίας.

Επίσης, εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι τώρα η Αστυνομία χαρακτηρίζει τη γυναίκα με το ψευδώνυμο «Μαρίνα» ως γνωστή εδώ και δεκαετίες.

Η αναφορά αυτή εκθέτει την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων που είχε διαχειριστεί το καλοκαίρι του 2021 την υπόθεση της Ηλιούπολης, λόγω της ιδιότητας του Μπουγιούκου. Η εν λόγω υπηρεσία ουδέποτε κάλεσε τη «Μαρίνα» για κατάθεση ενώ αναφερόταν ως η ιδιοκτήτρια του kinghustlers και περιορίστηκε σε μία αναζήτηση στη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων, όπου απλά διαπίστωνε ότι στο παρελθόν δήλωνε επαγγελματική δραστηριότητα σε οίκημα της οδού Κασσάνδρας.

Έτσι, δεν αποδόθηκαν κατηγορίες για την υπόθεση της Ηλιούπολης στην «εδώ και δεκαετίες» γνωστή Μαρίνα, που το Εσωτερικών Υποθέσεων δεν την… ήξερε.

Να σημειώσουμε ότι ούτε για την υπόθεση του Κολωνού κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις.   

Τέλος, στην πρόσφατη υπόθεση με την εξάρθρωση των δύο κυκλωμάτων trafficking, πληροφορίες αναφέρουν ότι κοπέλες – θύματα διέμεναν σε οίκημα επί της οδού Σολωμού στα Εξάρχεια, το οποίο άνηκε μαζί με ακόμη 12 ακίνητα σε εταιρεία real estate συμφερόντων της «Μαρίνας».    

Μπάμπης Πολυχρονιάδης 

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*