Νέα στοιχεία για τις δικαστικές διαμάχες του Στέφανου Κασσελάκη στη Νέα Υόρκη και τις σχέσεις με τον εφοπλιστή Νομικό

Στις 3 Απριλίου 2023, ο υποψήφιος πλέον για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης κατέθεσε αγωγή κατά της Tiptree Inc που είναι εισηγμένη στο χρηματιστηριακό δείκτη Nasdaq και που σύμφωνα με πληροφορίες συνδέεται με τον εφοπλιστή Νομικό. Η οικονομική απαίτηση του Κασσελάκη κατά της Tiptree Inc φέρεται να είναι της τάξεως των 7,5 εκατ. δολαρίων.

Ο Κασσελάκης είναι ιδιοκτήτης των εταιρειών SwiftBulk και SwiftTankers, τις οποίες λειτουργούσε υπό την ομπρέλα της Tiptree Marine.

Στις 29 Ιουλίου 2021 η ιστοσελίδα Trade Winds, η οποία εξειδικεύεται στις ειδήσεις γύρω από τη ναυτιλία, είχε γράψει ότι η Tiptree Marine συνδέεται με τον εφοπλιστή Νομικό.

Χθες, ο αυτοδημιούργητος εφοπλιστής και υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ διέψευσε κατηγορηματικά με ανάρτησή του στο Χ (πρώην Twitter) ότι έχει σχέση με τον εφοπλιστή Νομικό γράφοντας ότι «η εταιρεία που ίδρυσα δεν ανήκει στον Νομικό. Την έφτιαξα από το μηδέν και έβγαλα 70 εκ. κέρδος για τους επενδυτές μου», κάνοντας παράλληλα λόγο για «βρώμικο πόλεμο» εις βάρος του.

Μόνο που στη χθεσινή του ανάρτηση δεν ανέφερε τίποτα για την αγωγή κατά της Tiptree Inc (συμφερόντων Νομικού κατά το Trade Winds).

Οπότε ο άνθρωπος που ζητά σήμερα την ψήφο των μελών του ΣΥΡΙΖΑ, και μετέπειτα ίσως και του ελληνικού λαού, καλείται να απαντήσει: πώς δεν έχει η εταιρεία του σχέση με τον Νομικό και ο ίδιος κάνει αγωγή κατά εταιρείας συμφερόντων Νομικού;

Μπάμπης Πολυχρονιάδης

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*